Sponsorer

HUVUDSPONSORGarmin_Logo_Rgsd_CMYK

17972157_10206673319951501_1778596761263103881_o

Garmin är idag ledande inom navigationslösningar och är något jag använder varje dag i form av pulsklocka och actionkamera. Jag har idag på mig min Fenix klocka både ute i löpspåret och till vardags då den uppfyller mina krav vid bägge tillfällen. Actionkameran har jag nära tills hand på alla mina äventyr och resor där den fångar både skratt, svett, höjdmetrar och mycket mycket mer. Garmin har varit min huvudsponsor sedan 2016 och jag är mycket tacksam och stolt för deras förtroende.


HUVUDSPONSOR

MERRELL


HUVUDSPONSOR

rehband-logotype-black

img_1034

”Rehbands sortiment omfattar produkter som möter behov inom skadeförebyggande träning, rehabilitering, friskvård och återhämtning. Genom innovativ forskning och samarbeten med elitidrottare, kan Rehband idag presentera produkter som gör det möjligt för användaren att nå sin fulla potential, vare sig det handlar om rehabilitering av befintlig skada eller att nå nya framgångar med din träning.”

toughest

img_1041

Där allt startade. Tävlingsarrangören som är i framkant till att utveckla OCR till en etablerad och erkänd sport. Toughest har idag ett unikt koncept för att främja hinderteknik och gör varje tävling unik. Toughest ställer atleterna på sin spets vid varje tävling där inget är klart förrän loppet är över.


bruce

IMG_1825

Flera olika träningsanläggningar i ett medlemskap. Träning inför hinderbana är varierande och tidigare har jag haft flera olika (och dyra) medlemskap för att jag ska kunna träna allt jag vill. Med Bruce behöver jag bara ett för att kunna träna på gym, klättra, simma, gå på yoga och mycket annat.