Sponsorer

HUVUDSPONSORGarmin_Logo_Rgsd_CMYK

17972157_10206673319951501_1778596761263103881_o

Garmin är idag ledande inom navigationslösningar och är något jag använder varje dag i form av pulsklocka och actionkamera. Jag har idag på mig min Fenix klocka både ute i löpspåret och till vardags då den uppfyller mina krav vid bägge tillfällen. Actionkameran har jag nära tills hand på alla mina äventyr och resor där den fångar både skratt, svett, höjdmetrar och mycket mycket mer. Garmin har varit min huvudsponsor sedan 2016 och jag är mycket tacksam och stolt för deras förtroende.


HUVUDSPONSOR

”På Celsius vill vi att du ska kunna leva ett aktivt liv där du tänjer på gränserna och utmanar dig själv. Vårt mål är att finnas där med motivation och energi, så att du kan fylla dagen med det du vill.”

”FAST Sports Nutrition är en av Skandinaviens ledande varumärken inom Sports Nutrition. I vårt sortiment hittar du både funktionell mat & dryck för dig som vill ha bättre alternativ i vardagen och sports nutritions produkter är för dig som vill maximera dina träningsresultat.”


vjsportlogot2-2

14585582_10154587234020682_390905319_o
foto: @magnusegger

Hinderbanelöpning är i grunden inte en matriell sport då det enda som krävs är skor och kläder. Desto viktigare blir just dessa komponenter. VJSport gör idag toppskor inom orientering och hinderbana med sitt unika Butyl gummi som ger dig fäste på allt från blöta bergsklippor till den mytomspunna rampen i slutet på hinderbaneloppet. För mig är det otroligt viktigt att ha skor som är sköna, lätt dämpade utan att tumma på funktion i form av att känna underlaget under fötterna och framförallt GREPPET! I norden är det inte tillåtet att använda skor med ståldubbar och då är det viktigaste att ha ett gummi i sulorna som greppar tag i underlaget när du väljer skor inför ett hinderbanelopp och det gör verkligen VJSport och deras modell IRock.


Image result for oakley

Processed with Snapseed.

Inom solglasögon, sportglasögon och ryggsäckar är Oakley mitt första val. Jag har nu använt Oakleys produkter i ett år, sommar som vinter behöver jag skydda ögonen för att ohämmat ta mig framåt i olika väderförhållanden. Det är inte negativt att deras produkter dessutom är snygga 😉


bruce

IMG_1825

Flera olika träningsanläggningar i ett medlemskap. Träning inför hinderbana är varierande och tidigare har jag haft flera olika (och dyra) medlemskap för att jag ska kunna träna allt jag vill. Med Bruce behöver jag bara ett för att kunna träna på gym, klättra, simma, gå på yoga och mycket annat.


HOKA ONE ONE

DFC814D3-86C5-47A3-B822-31BAC79118A7


AKTIVITUS_logo250

img_0001

När det var dags att ta nästa steg i min löpning var valet enkelt. Aktivitus är idag ledande inom träning, coaching och fysiologiska tester och har hjälpt mig med min löpträning sedan maj 2016 för att varje dag bli en bättre hinderbanelöperska.


rehband-logotype-black

”Rehbands sortiment omfattar produkter som möter behov inom skadeförebyggande träning, rehabilitering, friskvård och återhämtning. Genom innovativ forskning och samarbeten med elitidrottare, kan Rehband idag presentera produkter som gör det möjligt för användaren att nå sin fulla potential, vare sig det handlar om rehabilitering av befintlig skada eller att nå nya framgångar med din träning.”


IMG_0214


toughest

img_1041

Där allt startade. Tävlingsarrangören som är i framkant till att utveckla OCR till en etablerad och erkänd sport. Toughest har idag ett unikt koncept för att främja hinderteknik och gör varje tävling unik. Toughest ställer atleterna på sin spets vid varje tävling där inget är klart förrän loppet är över.


Annonser