OSTEOPATI

Osteopater arbetar med att diagnostisera och behandla besvär i rörelseapparaten som innefattar framförallt kroppens muskler och leder. Målet är att hitta orsaken till att problemen uppstår för att främja kroppens egna förmåga att läka sig själv.

Karin studerade på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg 2012-2016 och erhållit titeln ”Bachelor of Science”, motsvarande 240 högskolepoäng. Karin har studerat 6 månader sjukgymnastik/fysioterapi, löpcoach och har alltid haft ett brinnande intresse för kroppen och träning.

Karin arbetar idag tillsammans med Kiropraktor, Sjukgymnast, Osteopat, Psykolog, Yogalärare i Göteborg på Ortopedmedicinska Institutet. Karin arbetar även som handledare på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg och är medlem i Svenska Osteopatförbundet, SOF som säkerställer Osteopatens utbildning.

Karin jobbar som Osteopat i Göteborg och behandlar akuta besvär som ryggskott, nackspärr och idrottsskador. Under ett besök integreras kunskap från Osteopati, sjukgymnastik, och träning. Under ett besök hos Karin integreras min kunskap från Osteopati, sjukgymnastik, och träning. Tillsammans med behandling kommer vi prata om träning, motion, ergonomi och motivation i relation till ditt problem.

PRISER FLER TJÄNSTER TRÄNING

Besöksadress:
Osteopatlandslaget

E-mail:
karin@osteopatlandslaget.se
karinosteopat@gmail.com

Telefon:
0723-009 690

ONLINEBOKNING

 min friskvård

Varför Osteopati?


Min resa mot att läsa till Osteopat startade när jag som tonåring spelade fotboll. Jag hade mycket problem med mina knän och höfter, i samband med dessa problem träffade jag ett flertal läkare och sjukgymnaster. Jag fick hjälp med rehabövningar, men kände mig lämnad till mina egna händer, eget engagemang och okunskap. Jag ville ha en skjuts i min rehab i rätt riktning för att kunna bli den nya Hanna Marklund. I nyfikenhet så började jag att kika runt vad det fanns för olika former av manuell terapi. Jag blev mäkta imponerad av deras sätt att se på kroppen, hur de jobbade och jag bestämde mig för att; när jag blir stor så ska jag jobba med någon form av manuell terapi.

4 år efter studenten började jag studera till Sjukgymnast/Fysioterapeut på Göteborgs universitet i januari 2012. Jag älskade det, det var helt rätt ämne och jag grottade ner mig i böckerna. Väl ute på praktik så kom minnena tillbaka till mig och jag startade mitt sökande efter drömjobbet vid sidan om mina fortsatta studier inom sjukgymnastik. Då stötte jag på Osteopatin och blev ivrig att ta reda på mer om yrket. Jag läste klart min termin på Sjukgymnastprogrammet och i september 2012 så klev jag in på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg.