Idrottsplatsen Daglig verksamhet

unnamed-3

Idag fick jag möjlighet att träffa gänget från Idrottsplatsen i Göteborg. Det är personer med intellektuella funktionsvariationer som arbetar med idrott, friluftsliv, anläggningsservice och funktionärsskap.

Vi träffades ute i Kviberg där vi fick möjlighet att testa Toughest första hinder som är uppbyggda inför helgens lopp. Hinder som över-under, monkeybar, spinning wheels, A-frame, step-up och repklättring. Sen får vi inte glömma det största hindret av alla idag, regnet. Alla kämpade på och sa inte ett ord om varken regn eller kyla. Klarade de inte ett hinder så testade de igen eller gick vidare till nästa, utan ett ljud. Det var så inspirerande att få träffa de här personerna. Om jag inte var övertygad innan så är jag det nu, alla kan träna hinderbana på sin nivå.

Efter träningen så samlades vi inomhus där de skulle intervjua mig. De hade förberett en massa frågor som de var nyfikna på. Allt från hur jag tränar, äter, hur länge jag har sprungit hinderbanor till vilken min favoriträtt är, varför jag inte spelar i fotbollslandslaget eller varför jag inte varit med i Gladiatorerna. Väldigt bra frågor som fick mig att tänka till lite.

Stort tack för idag.

unnamed-13unnamed-14unnamed-10unnamed-16unnamed-6unnamed-5unnamed-4unnamed-17unnamedunnamed-8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.