2015-03-30 Lördag morgon innan start

På fredag eftermiddag/kväll 20.30 med sprängande huvudvärk och oförmåga att äta satt jag på tåget mot Göteborg igen. Väl hemma och i sängen var det omöjligt att somna. På uttagningen till Atleterna så gick man från noll till hundra alldeles för många gånger på en dag, eller i alla fall mot vad jag är van vid. Så när jag var hemma igen snurra tankarna, adrenalinet och var tom på kalorier och vätska. Är det någon annan som har detta problemet i samband med tävlingar!? Jag har jättesvårt att få i mig tillräckligt med mat och vätska.

Jag fick tillslut 4 timmars sömn och väl uppe igen, så har vi nästa ingen frukost hemma (så sjukt orutinerat:D). Får slängt i mig två ägg, en apelsin och en halv snickers så va jag med i matchen igen (för mig är det alldeles för lite frukost, och framförallt snickersen är katastof :D).

Väl ute på Stenungsbaden skiner solen och jag är på hemmaplan, ren lycka!! Jorge står i MIT Tough Team tältet och tar emot alla med sin fantastiska utstrålning. En efter en av våra tidiga startande lagmedlemmar dyker upp och stämningen är på topp. Jag är verkligen med i något unikt i vårt lag, en gemenskap där alla är välkomna oavsett erfarenhet, nivå eller mål.

imageimage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.