2015-03-29 Svacka

Jag startade förra veckan, söndag med ett knä som ballade ur. Jag skulle springa hem från lite lek och hopp i Skatås med Oscar och med 1,5km kvar så låste sig knät. För att backa tillbaka så har jag haft lite känningar efter jag har tränat i knät, strax under knäskålen, men verkligen inget som oroat mig. Men i Söndags för en vecka sedan så kändes det som något lagt en sten under knäskålen och jag hade inget elasticitet överhuvudtaget kvar. *SUCK.

Med en vecka kvar till uttagning till Atleterna och mitt första OCR-lopp för i år, så var jag fruktansvärt ledsen. Men jag vägrade att känna mig slagen! Så jag gav mig på rehab direkt på måndagen och hittade aktiviteter som funkade att göra, bland annat cykel och crosstrainern. Så det blev rehab och aktiv vila måndag till torsdag.

imageimage

fortsättning följer……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.